Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / 5x leuke schoenenwinkels in Eindhoven

5x leuke schoenenwinkels in Eindhoven

Sharing is caring

Eindhoven staat bekend als een enorm leuke shopstad. Heb je een nieuwe garderobe, outfit of paar schoenen nodig? Dan is Eindhoven een goede optie om lekker de stad in te trekken en op zoek te gaan naar een paar mooie aankopen. Ben je specifiek op zoek naar schoenen? Dan geven wij hieronder graag 5x leuke schoenenwinkel tips in Eindhoven.

1. Nelson

Er zijn meer dan 100 Nelson schoenenwinkels in ons land, waaronder dus een vestiging in Eindhoven. Deze winkels zijn vooral erg populair omdat ze trendy en modieuze schoenen aanbieden binnen diverse prijsklassen en merken, zoals Timberland, Nike, Tommy Hilfiger, Vans en ga zo maar door. Nelson heeft ook een online webshop waar je toffe schoenen kunt vinden.

2. Dr Martens

Dr Martens laarzen kenmerken zich door hun stoere, toffe uitstraling. Het zijn vaak veterlaarzen met comfortabele zolen en bieden veel stevigheid voor de voeten. Het is belangrijk om deze soort schoen goed in te lopen, om optimaal te kunnen genieten van het fijne draagcomfort. De winkel van Dr. Martens heeft vele modellen in diverse prijscategorieën op voorraad. Een tof paar Dr. Martens mag eigenlijk niet in je schoenenrek ontbreken. 

3. Shoeby

Het merk Shoeby kenmerkt zich niet alleen door de prachtige kleding die ze verkopen, maar ook zeker door de schoenencollecties die ze uitbrengen. Shoeby ontwerpt eigen schoenencollecties en houdt daarbij rekening met comfort, pasvorm en de meest actuele modetrends. De combinaties hiervan maken Shoeby dus ook een merk waar de consument graag schoenen aanschaft die ook nog eens erg betaalbaar zijn. Er bestaan inmiddels 230 Shoeby winkels in Nederland, waaronder een vestiging in Eindhoven.

4. Foot Locker

Ben je specifiek op zoek naar Sportschoenen, hardloopschoenen of sneakers? Dan ben je zeker aan het juiste adres bij Foot Locker. Bij deze winkel is een grote collectie sportschoenen en sneakers voor diverse sporten of activiteiten verkrijgbaar. De medewerkers kunnen je hier ook goed adviseren over de schoenen die goed bij jouw voeten passen, zodat je tevreden met een fijn zittend en mooi uitziend paar schoenen de winkel uitstapt.

5. Durlinger

Dit modemerk is gedurende de jaren enorm in populariteit toegenomen. De collecties bij Durlinger blijven zich uitbreiden en de schoenencollectie bevat ook veel bekende modemerken zoals PME, Vans en Mustang. Zowel online via Durlinger schoenen als in de fysieke winkel in onder andere Eindhoven kun je deze modieuze schoenen passen en vervolgens aanschaffen om te combineren met een toffe outfit voor op kantoor of in je vrije tijd.