Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Wonen / Huis en Tuin / De barkruk wit, een stijlvolle zit….

De barkruk wit, een stijlvolle zit….

Sharing is caring

De barkruk wit, een stijlvolle zit…. Je bent op zoek naar een barkruk en dat is sowieso een heel verstandige keus. Want of je nu op zoekt bent naar houten barkrukken, een barkruk met rugleuning of een verstelbare barkruk…..een barkruk is altijd een goede keuze. Uiteraard verdient het model enige aandacht, maar dit geldt zeker ook voor de kleur. De barkruk wit is wat dit betreft een absolute aanrader. De barkruk wit past immers in vrijwel elke ruimte en zeker ook in een zakelijk interieur. Kiezen voor wit is kiezen voor luxe uitstraling en dit geeft ook jouw interieur direct een heel andere en moderne look.

Verschillende modellen

Zoveel mensen, zoveel wensen en dit cliché gaat zeker op als we het over de barkruk wit hebben. Een goede interieur winkel begrijpt dit als geen ander en heeft dan ook een groot aantal verschillende modellen in het assortiment opgenomen. Zo heb je tenminste nog eens iets te kiezen! Natuurlijk zijn ook onze houten barkrukken in het wit verkrijgbaar. De barkruk Cranbrook-WE is hier een uitstekend voorbeeld van en behoort tot één van de meest populaire houten barkrukken van dit moment. Ben je meer gecharmeerd van de retrolook? Dan is de barkruk Celeste-W er echt eentje die op jou staat te wachten. De barkruk Schijndel-W is een barkruk met rugleuning en is er eentje die jou en jouw vrienden graag verwelkomt voor gezellig tafelen of borrelen. Je ziet het…..het moet wel heel raar lopen als je bij leuke interieur bedrijf niet slaagt! Uiteraard is het erg prettig als een barkruk draaibaar is en dat zijn een groot aantal modellen uit ons aanbod.

Onderhoud en reiniging van de barkruk wit

Een barkruk wit is misschien wel wat gevoeliger voor een vlekje dan een barkruk zwart. De barkruk wit, zoals je deze in ons assortiment aantreft, is echter heel eenvoudig te reinigen en gemakkelijk in onderhoud. In het geval van een vlek volstaat het door de barkruk af te nemen met een lauwwarme doek waar een beetje groene zeep op is gedaan. Een vetvlek behandel je eerst door deze eerst af te nemen met bijvoorbeeld keukenrol die het vet absorbeert. Vanzelfsprekend laat je een vlek, welke dan ook, niet eerst intrekken, maar ga je deze direct te lijf

Er zijn in Eindhoven veel leuke en gave meubel-woonwinkels te vinden. Je vind er vast wel eentje. Succes!