Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Online Marketing | Webdesign / Gratis ‘Boost Your Webshop Challenge’ van 23-27 mei

Gratis ‘Boost Your Webshop Challenge’ van 23-27 mei

Sharing is caring

E-commerce expert Astrid van der Made van Succes met je Webshop organiseert van 23 tot en met 27 mei de gratis ‘Boost Your Webshop Challenge’. In vijf dagen krijgen webwinkeliers slimme tips en concrete tools om hun webwinkel een boost te geven.

De Boost Your Webshop Challenge is inmiddels een begrip onder webwinkeliers in Nederland en België. Ruim 6.000 winkeliers deden eerder mee. Met als doel meer omzet genereren en webshops uit het hobbyhoekje halen. Van der Made begeleidt al jaren beginnende en gevorderde webwinkeliers en ontwikkelde daarvoor deze online training.

Meer omzet

Deelname aam de challenge is dus gratis en deelnemers krijgen elke dag één concrete opdracht om de omzet uit hun webwinkel te vergroten. Aan de hand van slimme tips en concrete tools geven webwinkeliers in vijf dagen tijd hun webwinkel een boost. Daarnaast nemen ze deel aan een online community met andere webwinkeliers waardoor ze onderling tips & tricks kunnen uitwisselen en kunnen netwerken.

E-commerce is booming

Het aantal webwinkels is, mede door corona, enorm gegroeid en consumenten winkelen meer dan ooit online. Naast retailers kiezen ook steeds meer andere ondernemers zoals kappers of schoonheidsspecialisten voor online verkoop van hun producten. Helaas wordt een groot deel van de (startende) webshops nooit echt winstgevend, laat staan dat eigenaren er een goed salaris mee verdienen. “Wij willen dat wel mogelijk maken”, zegt Van der Made. “Met deze online challenge willen wij laten zien dat het mogelijk is om een goed inkomen te halen uit je webshop en daarmee je eigen ideale baan te creëren.”