Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Samenwerking Eindhoven Valkyries en Sporthy per 1 september

Samenwerking Eindhoven Valkyries en Sporthy per 1 september

Sharing is caring

Op 1 september zijn online sportplatform Sporthy en American Football damesteam Eindhoven Valkyries een samenwerking aangegaan om het online sportaanbod op Sporthy uit te breiden en om meer exposure te genereren voor de Eindhoven Valkyries. Kanessa Muluneh en Eindhoven Valkyries zijn verheugd over de samenwerking en moedigen andere partijen aan om ook samen te werken.

Sporthy startte in juni 2021. Het is het allereerste mondiale social mediaplatform dat alleen gericht is op sport. Hier kunnen instructeurs en teams hun workouts en wedstrijden delen. Zo kunnen ze meer inkomsten en meer bereik krijgen. Het aanbod van Sporthy wordt nu verrijkt met de trainingen en wedstrijden van de Eindhoven Valkyries.

Kanessa Muluneh is verrukt over de samenwerking met Sporthy: “Zo kunnen we samen meer publiciteit creëren voor de activiteiten van de Eindhoven Valkyries en het is een mooie aanvulling op ons sportplatform. We staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen met sportinstructeurs en -teams in het hele land.”

Meer weten? Informatie vind je op: Sporthy - World's First Online Sports Center