Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Een 040 nummer is onmisbaar voor bedrijven in Eindhoven

Een 040 nummer is onmisbaar voor bedrijven in Eindhoven

Sharing is caring

Geografische telefoonnummers zijn die nummers die specifiek met bepaalde regio's verbonden zijn.  Zo wordt het netnummer 020 gebruikt voor telefoonnummers uit Amsterdam, terwijl 040 telefoonnummers specifiek voor Eindhoven zijn. Het gebruik van een nummer dat met een streek verbonden is kan bij plaatselijke klanten vertrouwen en loyaliteit in je bedrijf wekken. Voor elk bedrijf zal het vermelden van een lokaal telefoonnummer op je website professioneler, betrouwbaarder en vertrouwder overkomen dan een mobiel telefoonnummer. In sommige gevallen kan het vermelden van een plaatselijk telefoonnummer je zelfs een voorsprong geven op bedrijven met een algemeen telefoonnummer, omdat bezoekers het gevoel kunnen krijgen dat ze een meer persoonlijke service zullen krijgen.

Een lokaal telefoonnummer kan je helpen gemakkelijker gevonden te worden

Steeds meer consumenten gebruiken hun mobiele toestel bij het zoeken op het internet, waarbij de click-to-call functie aan populariteit wint. Het hebben van een lokaal 040 netnummer, vooral een dat met je Google zoekresultaat geassocieerd is, kan kijkers aanmoedigen om je bedrijf te bellen. Dit is vooral nuttig als mensen je kantoor of winkel zoeken terwijl ze in de buurt zijn of onderweg zijn.

Een eigen telefoonnummer is beter verkoopbaar

Een geografisch telefoonnummer op je reclame- en marketingteksten hebben is oneindig veel professioneler dan een mobiel telefoonnummer. Maar als je met een VoIP dienst liever op je mobiel oproepen van marketing lead beantwoordt, is dat geen probleem! De slimme doorschakeling kan inkomende oproepen naar je virtuele telefoonnummer sturen, rechtstreeks naar je mobiel, allemaal zonder dat de beller het merkt.

Een nummer in een prestigieuze stad als Eindhoven kan voordelig zijn

Het bezitten van een zakelijk telefoonnummer dat geassocieerd is met een belangrijke stad kan helpen de aanwezigheid van je bedrijf te versterken. Als je bedrijf over de hele provincie Noord-Brabant concurreert, kan het een 040 nummer aanvragen je aantrekkelijker en geloofwaardiger doen overkomen.

Wees plaatselijk, zelfs als je dat niet bent

Als je geen winkel kunt openen in je bestemming van keuze, bedrijven hebt op meerdere locaties, of werknemers op afstand in dienst hebt, zorgt het gebruik van een VoIP dienst met een virtueel telefoonnummer ervoor dat je lokaal kunt overkomen bij je klanten, zelfs als je er fysiek niet toe in staat bent.

Als je verhuist, neem je nummer dan met je mee

Evenzo, als je kantoren halverwege het land moet verhuizen, kun je met een hosted VoIP dienst je telefoonnummer meenemen; ideaal als je niet wilt dat je bestaande klanten een nieuw nummer voor je moeten leren.

Het veiligstellen van je eigen lokale telefoonnummers kan een enorm voordeel voor je bedrijf zijn. Met ons ultramoderne VoIP telefoonsysteem kun je je eigen telefoonnummers kiezen bij je belplan. Het is gemakkelijk en snel op te zetten en je telefoon rinkelt in een mum van tijd van de haak!